Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην... υπόλοιπη Πάρνηθα


Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λόγω φωτιάς, που ξέσπασε στις 12:30 το μεσημέρι στο τέρμα της λεωφόρου Πάρνηθος, λίγα μέτρα μακριά από τις ταβέρνες που βρίσκονται στην περιοχή.

Η φωτιά αυτή την ώρα κατακαίει πουρνάρια. Επί τόπου βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 32άτομο πεζοπόρο τμήμα, που προσπαθούν να μην "επιτρέψουν" στην φωτιά να επεκταθεί στο δάσος.

Από αέρος επιχειρούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Aπό ότι φαίνεται προσπαθούν να κάψουν ότι έχει απομείνει στο βουνό, οι επενδυτές και τα λαμόγια του δήμου Θρακομακεδόνων.

Κώστας (όχι ο PYLOS)

9 σχόλια:

Χαράλαμπος είπε...

Φιλαράκι υποψιάζομαι ότι φέτος έχουν να δούν πολλά τα μάτια μας...

chameleontas09 είπε...

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Πάρνηθα:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=53434

Νέα πυρκαγιά στην Εύβοια:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/06/2009_283903

@ Χαράλαμπε κι εγώ την ίδια υποψία έχω. Ίσως να έχουμε νέο 2007 μιας και οι εκλογές πάλι είναι κοντά.

Α (ΑΛΦΑ)

chameleontas09 είπε...

Δεν νομίζω να είναι τόσο θέμα εκλογών αλλά περσότερο θέμα επενδυτών. Αφησαν ένα ήρεμο χρονικό διάστημα να μεσολαβήσει από τότε που έκαψαν την μισή Ελλάδα, και τώρα ολοκληρώνει το κάθε σίχαμα το όποιο επενδυτικό σχέδιο έχει στο μυαλό του. Δενα πάει με τις εκλογές. Τόσα χρόνια εκλογές είχαμε. Δεν μπαίναν φωτιές στα δάση. Η φωτιά η σημερινή μπήκε μεταξύ των ταβερνών και του τελεφερίκ (Μετόχι ...νομίζω λέγεται), ένα πολύ ωραίο μέρος για μαγαζια και κατοικίες.

Κώστας (όχι ο PYLOS)

chameleontas09 είπε...

Συνέλαβαν 14χρονο για την πυρκαγιά. Ο ίδιος ομολόγησε.

http://www.tvxs.gr/v14013

Α (ΑΛΦΑ)

chameleontas09 είπε...

ANATΡΙΧΙΑΣΑ.............
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ. ΑΣΕ ΜAS ΡΕ ΑΓΓΕΛΗ...................

Κώστας (όχι ο PYLOS)

chameleontas09 είπε...

Κωστα δεν χρειαζεται η ειρωνια και η καυστικοτητα. Απλη καταγραφη του συμβαντος εκανα. Θεωρω πως επειδη παραπανω λεμε πως τις φωτιες τις βαζει το κρατος και οι εφοπλιστες (οπως γινεται τις περισσοτερες φορες), ειναι καλο να αναφερουμε και το δραστη τη στιγμη που βρεθηκε χωρις να αποκρυπτουμε γεγονοτα. Και ναι απ οτι φαινεται την πυρκαγια στην παρνηθα προχθες την εβαλε καταλαθος ενας πιτσιρικας με ενα βεγγαλικο....γι αυτο και τον επιασαν. Τις πυρκαγιες της ηλειας, της πελοποννησου, της παρνηθας το 2007 δεν τις εβαλαν πιτσιρικαδες αλλα ατομα με συμφεροντα κλπ κλπ και γιαυτο και δεν πιαστηκε κανεις απο δαυτους.

A (ΑΛΦΑ) .....Αγγελης τελικα δεν κρατηθηκες να μην προδωσεις το ονομα μου....και το χα κρυφο ενα χρονο τωρα!!!!

Χαράλαμπος είπε...

Λίγες πυρκαγές είναι αθώες οι οποίες μάλιστα αποτελούν και το άλλοθι των υπόλοιπων που μπαίνουν σκόπιμα για να εξυπηρετήσουν τις μελλοντικές βλέψεις των επιτήδειων. Αυτό γίνεται παγκόσμια και όχι μόνο εδώ.

chameleontas09 είπε...

Πρόδωσα όνομα..... τι λες ρε?????
ΠΑΣ ΚΑΛΑ????? Απο ποιόν κρύβεσαι?
ΕΝΟΠΛΟ κάνεις και σε πρόδωσα...??????
Σοβαρέψου. Να μάθεις να κρύβεσαι όταν υπάρχει λόγος. Δεν ήξερα ότι είναι μυστικό. Και δεν είμαιείρωνας ούτε ....πψς το πες το άλλο...? ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ. Αυτό το ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ δεν είναι ειρωνικό αλλά υβριστικό. Είναι δεν μας χέζεις ρε εσύ και οι μαλακίες που παίζουν τα μήντια?

Όταν βγαίνουν διάφορες πληροφορίες από τα media, καλό θα ήταν να τις επεξεργαζόμαστε πριν τις αναμασήσουμε, τουλάχιστον να τις σχολιάσουμε. Η πληροφορία είναι εικονική. Δεν είναι πραγματική. ....δεν εμπιστεύομαι τους δημοσιογράφους. Αμα είναι να αναμασάμε κάθε παπαριά που γράφει ο Κούλογλου ή ο κάθε τυχαρπαστος επάναστάτης του καναπέ στα indymedia ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μα ούτε ένα σχολιασμό για την είδηση?????
ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 14χρονο ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ. Τι θα καναν δλδ οι μπάτσοι, θα έλεγαν ότι ψάχνουμε να βρούμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ 1 ΦΟΡΑ ποιος έβαλε τη φωτιά???? Το σημείο που μπήκε ξαναλέω είναι ότι πρέπει για μαγαζιά και κατοικίες.

Δεν ξέρω. Δεν λέω ότι δεν ισχύει. Ομολογίες πάντως μαιμού φτιάχνονται για πλάκα.

chameleontas09 είπε...

Κανεις λες και δεν με ξερεις!!! Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε ο Κουλογλου ουτε το Ιντυμιντια ωστοσο μονο αυτα εχουμε και με αυτα θα δουλεψουμε απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να ειμαστε μπροστα απο τα γεγονοτα αλλα να τρεχουμε απο πισω!!!! Μην ξεχνας οτι δεν εχουμε το ρολο του δημοσιοκαφρου.... Γι αυτο μιλω για απλη καταγραφη και ο καθενας να επεξεργαζεται τις πληροφοριες οπως νομιζει!!!! Ειμαι εναντιον της λογοκρισιας και προσωπικα δεν θα σβηνω ποτε σχολια που γραφονται μεσα εδω ακομη και αν ειναι υβριστικα!!!! Τι εννοεις να επεξεργαζομαστε κατι πριν αναρτησουμε???? Δηλαδη να τα παραλασσουμε??? ΟΧΙ τα παιρνουμε αυτουσια βαζουμε και καποιο σχολιο αν θεωρουμε οτι πρεπει να μπει και ο καθενας απο τους αναγνωστες με την κριση του καταλαβαινει και επεξεργαζεται!!!! Δεν νουθετουμε ουτε καθοδηγουμε απλα προβαλλουμε την αποψη μας!!!! Δεν γινομαστε φασιστες!!!
Τα υπολοιπα θα τα πουμε ηρεμα και απο κοντα!!!!

Αγγελης

Herpetofauna of Greece