Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Έκοψαν τις κολόνες της ΔΕΗΤις προηγούμενες μέρες κάποιοι έκοψαν τις κολόνες της ΔΕΗ που θα μετέφεραν το ηλεκτρικό ρεύμα στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Αυτή η ενέργεια μας ανησυχεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ γιατί αποδεικνύει με μαθηματική ακρίβεια ότι υπάρχει συσσωρευμένη οργή, αγανάκτηση και βία η οποία πιστεύουμε αρχίζει και δρα ανεξέλεγκτα και η εκτόνωση της οποίας, όταν θα πλησιάζει η ώρα (της λειτουργίας), κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να κλιμακωθεί.
Δυστυχώς αυτό το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο και αν συνδυαστεί και με άλλα προηγούμενα γεγονότα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους ιθύνοντες και να προσέξουν πάρα πολύ τις μελλοντικές ενέργειές τους γιατί απ’ ό, τι φαίνεται σε συνδυασμό με την παρούσα κρίση μπορεί να κάνουν το μίγμα πολύ εκρηκτικό.

Από http://xyta-lefkimis.blogspot.com/

Ο αγώνας των κατοίκων της Λευκίμμης συνεχίζεται με πείσμα ενάντια στους κρατικούς φορείς που πριν περίπου ένα χρόνο, δολοφόνησαν την Μαρία Κουλούρη προσπαθώντας να επιβάλλουν με τη βία σε χιλιάδες κάτοικους της Λευκίμμης, την δημιουργία ενός παράνομα χωροθετημένου Χ.Υ.Τ.Α.

Κώστας (όχι ο PYLOS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Herpetofauna of Greece