Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

3 πυρκαγιές χθες στη Μεσσηνία

από τη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 13/6/2009:

3 πυρκαγιές χθες στη Μεσσηνία

Πυρκαγίες στη Μεσσήνη, το Πεταλίδι και την Ασπροπούλια εκδηλώθηκαν χθες από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Στην πρώτη περίπτωση η φωτιά εκδηλώθηκε στο Άγιο Νικόλαο στη Μπούκα, όπου έκαψε 3 στρέμματα. Ανάλογη έκταση κάηκε στον Άγιο Ιωάννη Πεταλιδίου, ενώ καλαμιώνες με σκουπίδια άρπαξαν στην Ασπροπούλια.




Αγγελής (πρώην Α)

4 σχόλια:

αναρχοβλαχος είπε...

αυτα ειναι,ελπιχω να τειθηκαν υπο ελεχγο,και να μην εγιναν σοβαροτερα τα πραγματα...

chameleontas09 είπε...

Τέθηκαν υπο ελεγχο!!!! Αλλα πολυ φοβαμαι πως το καλοκαιρι θα ναι δυσκολο!!!! Να μην αφησουμε τους εμπρηστες να κανουν τη βρωμοδουλεια τους....πρεπει να εχουμε καλα αντανακλαστικα οποτε ειναι εφικτο και οταν βρισκομαστε στην υπαιθρο!!!!

Αγγελής

αναρχοβλαχος είπε...

το καλοκαιρι του 2007 με τις μεγαλες φωτιες,κατω στην Κορωνη και στα γυρω χωρια,καναμε περιπολιες τα βραδια,και γενικα υπηρξε μια καποια κινητοποιηση,καπως ετσι νομιζω προλαβαν και την φωτια στην Φοινικουντα,αν και δεν ειμαι σιγουρος.Αν περιμενουμε απο την πολιτεια..Ζητω που καηκαμε κυριολεκτικα..

chameleontas09 είπε...

Ετσι πρεπει γιατι αλλιως σωθηκαμε!!!! Σημερα λεει καιγεται ο Υμμητος και ο Μαραθωνας!!!!! Αλλα οικοπεδακια και αυτοκινητοδρομοι απο κει!!!!!

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%A5%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%84%CF%8C/

Το σκαι εχει live web tv απο το μετωπο των πυρκαγιων!!!! Λες και ειναι σαπουνοπερα!!!! Ελεος!!!!


Αγγελής

Herpetofauna of Greece