Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Προς τους δημοτικούς συμβούλους Πύλου: Βασίλη Βρεττάκο, Βασίλη Τσώνη, Θοδωρή Χαραμαρά, Περικλή Κοντογόνη, Γιάννα Γκάνα-Καρακαιδού.....


Προς τους δημοτικούς συμβούλους Πύλου: Βασίλη Βρεττάκο, Βασίλη Τσώνη, Θοδωρή Χαραμαρά, Περικλή Κοντογόνη, Γιάννα Γκάνα-Καρακαιδού, Ηλία Κανάκη, Φώτη Καραμπάτσο, Θοδωρή Βουγιούκα και Γιάννη Δημητρόπουλο.

Δια λύπης και οργής σας στέλνουμε αυτή την επιστολή λειτουργώντας εντελώς αυτόκλητα, αυτόνομα και αυθόρμητα, έχοντας ως σκοπό να υποστηρίξουμε τις δικές μας θέσεις που σχετίζονται με τις φήμες περί τοποθέτησης του δεματοποιητή απορριμμάτων στην κοινότητα μας (βλέπε Εφημερίδα Ελευθερία, φύλλο 11/3/2009). Δεν έχουμε ως σκοπό με αυτή μας την επιστολή να υποστηρίξουμε τη θέση του δήμαρχου Γ. Χρονόπουλου ούτε είμαστε φερέφωνα ή υποχείρια του (έχουμε ήδη στείλει προηγούμενη επιστολή που απευθύνεται και στο πρόσωπο του).

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι παραθέτετε «ανοικτή επιστολή στους δημότες του δήμου Πύλου» που δημοσιεύεται σε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΘΑΡΡΟΣ στις 12/3/2009. Εμείς σαν κάτοικοι της κοινότητας Αμπελοκήπων δεν ανήκουμε στους δημότες του δήμου Πύλου; Φαίνεται απ τις προθέσεις και τα λεχθέντα σας πως όχι. Ας πάρουμε κάποια ονόματα τυχαία. Κύριε Κοντογόνη θα σας άρεσε ένας δεματοποιητης απορριμμάτων στην κοινότητα της Καλλιθέας; Εσάς κύριε Καραμπάτσο, θα σας άρεσε το ίδιο στην κοινότητα του Κυνηγού; Κύριε Χαραμαρά ποιά είναι η γνώμη σας για τοποθέτηση του δεματοποιητή στον Πήδασο; κλπ, κλπ;;;;; Η απαντήσεις σας σίγουρα είναι αρνητικές. Ε λοιπόν ούτε εμείς θέλουμε έναν δεματοποιητή απορριμμάτων στην κοινότητα μας. Κανείς δε θέλει κάτι τέτοιο στον τόπο του.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Να τοποθετηθεί ο δεματοποιητής δίπλα στον βιολογικό του αγίου Νικολάου (ώστε όλα αυτά που σχετίζονται με τα λήμματα και τα απορρίμματα να βρίσκονται μαζί και να μην καταστρέφεται το περιβάλλον και η φύση σε άλλα σημεία) ή σε αντίστοιχο χώρο άλλου δήμου (π.χ. στον βιολογικό της Μεθώνης) ώστε πάλι όλα αυτά να βρίσκονται μαζί.

Σας ανακοινώνουμε ξανά πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την τοποθέτηση του δεματοποιητή στην κοινότητα μας και είμαστε αδιάλλακτοι πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Δημότες (Άνω και Κάτω) Αμπελοκήπων Πυλίας, 12/3/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Herpetofauna of Greece