Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Από τη χθεσινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 16/5/2009

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο είναι παράταιρο να γίνονται εργασίες στο συγκεκριμένο χώρο απ΄τη στιγμή που η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχει εκφέρει αντίθετη άποψη. Επίσης είναι απαράδεκτο να μην γνωρίζει ο δήμαρχος για τις εργασίες ή ακόμα χειρότερα, να κάνει πως δεν γνωρίζει.
Όμως κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι (Τσώνης, Βρεττάκος, Καραμπάτσος και Κανάκης) τι έχετε να αντιπροτείνετε???? Υποτίθεται ότι συμμετέχετε στις πολιτικές διαδικασίες του δήμου και πως έχετε μια σωστή πρόταση να θέσετε. Μήν πείτε πάλι να στείλουμε το δεματοποιητή στα χωριά γιατί αυτό δεν είναι σωστή πρόταση, αλλά αποσκοπεί στο δικός σας συμφέρον.
Δήλαδή το μόνο που ξέρετε είναι να βγάζετε ανακοινώσεις τύπου "επινίκιου" όπως η συγκεκριμένη???? Ότι δηλαδή σταματήσατε τις εργασίες εγκατάστασης του δεματοποιητή στον Άγιο Νικόλαο και ότι έχετε υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες??? Και μετά τι???? Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο που ήδη σε λίγες μέρες θα αρχίσει να υφίσταται???






παρατίθεται η παλιότερη ανακοίνωση-θέση του Χαμαιλέοντα για το θέμα του δεματοποιητή-μπαλοποιητή εδώ


Α (ΑΛΦΑ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo, kala ta les re file... oloi oi symferontologoi enothikan gia na katevoun kai mazi stis epomenes ekloges!xoris omos na exoun na antiprotinoun kati.. apla gia ta matia tou kosmou!ksipniste re zoa!! den eimaste xazoi...blepoume kai katalabainoume..

Ανώνυμος είπε...

pelekis...
tha pesei pelekis sta kefalia olon auton pou aisxrokerdoun se varos tou laou kai tis fisis.

Herpetofauna of Greece