Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κρίτων Αρσένης για τα έργα της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας



για να το δείτε κλικ εδώ


σχόλιο: Δεν θα ήθελα να ανεβάσω το κείμενο για διάφορους ιδεολογικούς λόγους...ωστόσο από τη στιγμή που αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα το αναρτώ έστω κι έτσι. Θεωρώ και πιστεύω πως και οι υπόλοιποι διαχειριστές του ιστολογίου -σε κάποιο βαθμό- έχουν την ίδια άποψη δηλαδή πως η πολιτική που ακολουθούμε δε συμβαδίζει με τις ενέργειες των διαφόρων πολιτικών κομμάτων (αν κάνω λάθος γι αυτό υπάρχουν και τα σχόλια)!!! Ωστόσο την είδηση θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε θετικά...διότι από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Βέβαια δε θα θέλαμε να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα του ιστολογίου.
Οποιαδήποτε παρέμβαση, τουριστική ανάπτυξη στη φύση είτε "ήπια" είναι είτε "βίαιη" όπως η συγκεκριμένη, είναι κατακριτέα από το Χαμαιλέοντα.


Αγγελής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μάλλον δε θα τα πήρε από τον καπετάν Αντρέα Ζέπο. Ή έχει ανοίξει το κουτί με τις προεκλογικές μ@λ@κίες και βγάζει διάφορα μέσα απ' το καπέλο μέχρι να εντυπωσιάσει τους εναπομείναντες βαριεστημένους θεατές.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει το θεμα΄ με τα εκατομμύρια κυβικά νερού που θα χρειστεί για τα γκολφ,τις πισινες, τις τεχνιτές λίμνες κλπ . άρα η περιοχή ώς προς το θεμα της βιωσιμότητας ειναι μia φούσκα.

Herpetofauna of Greece